15-08-2012

29 september - Triumph Trophy Sneak Preview

De komst van de Triumph Trophy komt dichter en dichterbij. Tegen eind november zullen de eerste bij de Triumph dealers geleverd worden. Echter kunnen wij en Triumph gewoonweg niet wachten om u alvast kennis te laten maken met deze fantastische toermachine!

Daarom organiseert Triumph op zaterdag 29 september een Sneak Preview voor iedereen die de beide Trophy’s wil komen bekijken nog vòòr dat deze bij de dealer staan! En dit doen ze geheel in stijl in Hotel Martin’s Patershof te Mechelen. Iedereen is welkom tussen 10:00 en 16:00 en vooraf inschrijven is niet nodig.

Op speciaal verzoek hebben ze vanuit Engeland een Triumph Trophy en een Trophy SE kunnen krijgen die zij op deze prachtige locatie zullen tonen. Daarbij zijn ook de medewerkers van Triumph Benelux aanwezig om u alles te vertellen over deze nieuwe modellen onder het genot van een kopje koffie.

Bezit u nog een oude versie van de Triumph Trophy? Kom dan deze dag met uw Trophy naar Mechelen, dan ontvangt u een leuke verrassing.

Wij kijken er naar uit u daar te ontmoeten!
 
Het adres van het hotel is:
Hotel Martin’s Patershof
Karmelietenstraat 4
2800 Mechelen.

Download hier een routebeschrijving

Parkeren is mogelijk in de ondergrondse parkeergarage aan de Guldenstraat nr. 18 of in de straten rond het hotel (betalend)
 
Meer nieuws

Deel deze pagina op:

Bel 03 321 30 01