05-09-2012

Prijzen België nieuwe Triumph Trophy bekend

Vandaag tijdens de persconferentie in Schotland maakten wij de prijzen voor de Trophy bekend. Zo zal de prijs van de standaard Trophy € 16.990,- zijn. Daarbij moet aangetekend worden dat het begrip “standaard” de 1215cc sterke Trophy ernstig tekort doet. De Trophy is namelijk standaard zeer rijk uitgerust waardoor het niet direct noodzakelijk is nog eens heel diep in de buidel moet tasten voor de kleinste extra’s. Denk bij “standaard” dus voortaan aan een volledig bagagesysteem, ride-by-wire, traction control, cruise control, elektrisch verstelbaar scherm, gekoppeld ABS en een 1215cc motorblok met134pk /120Nm koppel via een robuuste cardan-as. De Trophy wordt leverbaar in januari 2012. De Trophy SE zal echter al vanaf november bij de dealer staan voor het maken van een proefrit.

Ook de prijs van de superdeluxe Trophy SE is, gezien het extreme uitrustingsniveau, met een bedrag van € 18.790 zeer concurrerend. De SE is namelijk uitgerust met de luxueuze, instelbare elektronische vering van WP en een krachtig, geïntegreerd audio-systeem met Bluetooth-technologie, USB-input en iPod / mp3-speler compatibiliteit. Daarbij zorgt het Tyre Pressure Monitoring System van Triumph, door continu controle van de bandenspanning, voor een extra niveau van veiligheid en is de extra 12V stekker voor de passagier uiterst handig om zaken als smartphones of verwarmde kleding te voeden. De eerste Trophy SE’s zullen in al in november bij de dealers arriveren.

Geïnteresseerden kunnen de Triumph Trophy voor het eerst “live” komen bekijken tijdens een unieke gelegenheid in het hotel Martin's Patersof te Mechelen. Op zaterdag 29 september tussen 10:00 en 16:00 uur zijn motorrijders van alle merken en modellen welkom, maar zij die op een vorig model Trophy komen krijgen een aardige attentie. Vooraf inschrijven is niet nodig, entree is gratis voor iedereen op vertoon van een motorrijbewijs of motorhelm.

Kijk voor meer informatie en parkeermogelijkheden op: https://www.triumphmotorcycles.be/de-wereld-van-triumph/evenementen/triumph-trophy-preview-mechelen 
Meer nieuws

Deel deze pagina op:

Bel 03 321 30 01