04-05-2012

Zondag 3 juni Belgian Triumph Meeting

Dit jaar organiseren de RAT-Pack leaders voor de 4de keer de "Belgian Triumph Meeting" die zal doorgaan in Zottegem. Het evenement zal plaatsvinden op zondag 3 juni 2012 en is toegankelijk voor alle Triumph motorrijders. Of je nu met een modern classic, cruiser, roadster of supersport rijdt, iedereen is welkom. De dag, die georganisseerd is door leden van de Riders Association Triumph, zal geheel in het teken staan van 110 jaar Triumph, motoren en gezelligheid!

Tijdens deze dag zal je samen met de RAT-Pack van jouw Triumph dealer afreizen naar het prachtig en centraal gelegen Zottegem in de Vlaamse Ardennen. We verzamelen ons om 13:00 bij café de Blauwe Wolk voor de BBQ en een live optreden van de Zottegemse rockabilly band The Fuel Kings en de one man bluesband Philippe Ménard. Het ACE Café is dichter bij dan je denkt!

Voor deze editie hebben we een aantal extra aktiviteiten voorzien. Vanuit Triumph staan er aantal demo motoren ter beschikking zodat je op de dag zelf een test rit kan maken met de motor van je dromen. We organiseren daarnaast nog een behendigheidswedstrijd op de motor, waarbij mooie prijzen ter waarde van 300€ te winnen vallen.

Om de 110 jaar Triumph in de verf te zetten nodigen we ook een aantal oldtimer motor clubs uit. Zo kan je met je eigen ogen zien hoe Triumph geëvolueerd is van de aller eerste Bonneville tot de laatste introductie van de Tiger Explorer en de Speed Triple R.Je dient je voor dit evenement vooraf in te schrijven bij je Triumph dealer.

Er zal een vergoeding gevraagd worden van € 15,- die noodzakelijk is om het evenement mogelijk te maken en de kosten voor de BBQ te dekken.Kortom het belooft een prachtige dag te worden voor ieder die graag langs mooie wegen stuurt en ervaringen deelt met andere Triumph rijders.

Begin mei zullen de tickets beschikbaar zijn bij uw lokale Triumph dealer.

Meer nieuws

Deel deze pagina op:

Bel 03 321 30 01