Triumph Motorcycles

TRIUMPH COMMUNITY

Met een Triumph rijden is ánders dan rijden met welke motor dan ook. Het mooiste van rijden met een Triumph is dat u altijd kunt genieten, of u nu alleen een blokje om gaat, of dat u met een groep vrienden rijdt. Dit kan met de Riders Association of Triumph of R.A.T.

Bent u net eigenaar van een Triumph geworden en bent u nog opzoek naar gelijkgestemden, om gezellig mee te rijden of om ervaringen uit te wisselen? Dan hoeft u niet langer te zoeken. U treft het, er zijn Triumph rijders genoeg en dat niet alleen het zijn de vriendelijkste, gezelligste en leukste motorrijders die er zijn. Eigenlijk mensen net als u dus.

Veel van onze rijders zijn te vinden via onzeFacebook pagina

Ook hebben wij jaarlijks een Triumph bijeenkomst in België, welke georganiseerd wordt in samenwerking met een aantal R.A.T Pack leaders. Houd onze evenementenpagina in de gaten voor meer informatie of kijk op de Facebookpagina van The Belgian Triumph Meeting.

Wil je je aanmelden bij een van de R.A.T packs? Neem dan contact op met je dichtstbijzijnde Triumph dealer.

Voor andere vragen in verband met de R.A.T. kunt u contact met Triumph opnemen:
The Riders Association of Triumph
PO BOX 83 Hinckley
Leicestershire
LE10 3ZP
rat@triumph.co.uk  

(Wegens het grote aantal vragen dat we m.b.t. de R.A.T. ontvangen, kan het zeven werkdagen duren voor we uw vraag beantwoorden.)

Meer info over de grootste evenementen vindt u in het evenementengedeelte op deze website.

Triumph Community


Deel deze pagina op:

Bel 03 321 30 01