Triumph Motorcycles

TRIUMPH ACCESSOIRES

Hoe ziet uw perfecte Triumph eruit?
 
Ons aanbod van motoren  heeft voor iedere rijder wel iets, maar we weten dat u méér wilt - iets individuelers, meer van 'uzelf'. Onze geavanceerde configurator helpt u de Triumph van uw dromen te creëren. Wij noemen het "Build My Bike"
 
Start 't nu op en gebruik uw creativiteit!
 
Originele Triumph accessoires worden aan een reeks zware tests onderworpen om zeker te weten dat ze tegen hun taken zijn opgewassen. Zo is er bijvoorbeeld de Pavé-test, waarbij met een motorfiets over ruig, oneffen en zeer hobbelig terrein wordt gereden om de enorme afstanden die een motorfiets en de bijbehorende accessoires moeten afleggen te simuleren. Zo kunt u ervan op aan dat uw originele Triumph accessoires alle omstandigheden aankunnen. Alle accessoires die u met uw Triumph motorfiets aanschaft en die door een erkende Triumph dealer zijn gemonteerd, hebben een volledige garantie van 2 jaar. Deze garantie wordt aangeboden in combinatie met de garantie op uw Triumph motorfiets.
 
U kunt nu ook de instructies voor honderden originele accessoires en onderdelen vinden op onze officiële Triumph Instructions microsite.
 
Klik hier om naar de microsite te gaan.  
 
Triumph accessiores

Deel deze pagina op:

Bel 03 321 30 01